Route en tijdschema Tour de Handhaving bekend

Het was een flinke puzzel, maar hierbij presenteren wij de route en het tijdschema van Tour de Handhaving 2021. Na een grondige check komen Yelle, Joris, Nort en Mickaël aan na 177,1 kilometer te hebben gefietst. Op meerdere plekken langs de route sluiten mensen aan, zoals de familie Van Osch (die 117,1 kilometer fietst), waardoor het aantal afgelegde kilometers per ‘deelnemer’ kan variëren. 

Wij hopen natuurlijk dat er, binnen de geldende maatregelen veel aandacht is voor onze tocht. Dat kan door middel van meefietsen (hou je aan alle verkeersregels) of ons aanmoedigen langs de route. Om te voorkomen dat je van 08:00uur tot 15:00uur aan de straat moet staan om een glimp van ons op te vangen, is er een globaal tijdschema gemaakt. Dat tref je hieronder aan. 

Daarnaast is er gedurende de hele dag live-verslag vanuit de volgwagen. Martijn Maat, onofficieel perschef van Team Tour de Handhaving, gaat ervoor zorgen dat niemand iets hoeft te missen van de hele dag. Je volgt ons via Twitter en Instagram

Klik op de afbeelding om de route gedetailleerd te bekijken en te downloaden.

Wil jij met ons meefietsen? Leuk! Op bovenstaand kaartje zie je exact waar we fietsen, op onderstaand schema lees je globaal hoe laat we waar fietsen. Heb je een fietscomputer die navigatie ondersteunt? Klik dan hier om de route te downloaden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: