Eerste editie Tour de Handhaving groot succes

Niels van Renen - www.reflection-studio.nl

Fotobron: Niels van Renen – http://www.reflection-studio.nl

Beste Fortunezen, beste donateurs,

Na een grandioze fietsrit op zaterdag 19 juni is op de laatste dag van de maand, 30 juni, ook de inzamelingsactie officieel ten einde gekomen. De eindstand van de actie: €7620,-. Een geweldig bedrag waarvan we van te voren niet durfden te dromen. Op 1 juli wordt dit bedrag overgemaakt naar Fortuna Sittard. Zij dragen vervolgens de verantwoordelijkheid over het lokaliseren en benaderen van supporters die hiermee een membership van Fortuna Sittard kan worden gegund.

In de tussentijd genieten wij nog volop na van een zeer geslaagde (eerste editie van) Tour de Handhaving. Wil jij nog even met ons meegenieten? Kijk dan vooral even hier: 

We zijn iedereen zo ontzettend dankbaar die op wat voor manier dan ook zijn of haar bijdrage heeft geleverd aan het grote succes van deze uit de hand gelopen grap. We hadden niet kunnen denken dat het zo’n enorme happening en succes ging worden, maar de Fortunafamilie heeft zich weer eens van zijn beste kant laten zien. 

Dat dit een vervolg gaat krijgen, ontkomen we niet aan. Hoe we dat precies gaan doen weten wij nu nog niet. Maar dat er volgend jaar weer een Tour (de Handhaving) komt, is een feit. 

We hopen jullie komend seizoen weer in grote getale tegen te komen in en rond het stadion om daar onze club voor het eerst sinds heel lang weer te kunnen aanschouwen! 

Groeten! 

Joris, Yelle en Nort

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: